ilk yazımız ve bizler…

bribri

 2007 yılından itibaren Türkiye’nin en sıra dışı düğün fotoğraflarını çeken dugun-fotografcisi.com ekibi olarak blog sayfamınızı artık aktif olarak  izleyebileceksiniz. Amacımız sizlere düğün gününüzün daha verimli, daha fotojenik, daha olumlu, daha farklı ve daha dugun-fotografcisi gibi nasıl gecirebileceginiz hakkında size yol göstermek ve sizinde başınıza gelebilecek olan bütün detaylara hazırlıklı olabilmenizi sağlamaktır.

bride9

 Facebook üzerinden (Nisan 2013 tarihi itibariyle) 17.000 beğeni ve yüzbinlerce destekçimizin geçmemizin verdiği mutluluk ve bize duyduğunuz güven için takipçilerimize binlerce kez teşekkürlerimizi bir borç bilmekteyiz.

Ekip olarak sizlere karşı olan yüksek enerjimizi hiç bir şekilde düşürmeden, sizlere kolaylık sağlayacak tüyolar ile blog sayfamızda dugun fotografına ve dugununuzun diger özel anlarına ilişkin paylaşımlarda bulunacagız. Bu paylaşımlar kimi zaman ufak bir aksesuar detayı, kimi zaman da unuttugunuz bir özel detay olarak karşınıza çıkacak. Kimi zaman da çekimlerde yaşadıklarımız, kimi zaman çiftlerimizle yaptıgımız çekimlerden backstage goruntuleri olacaktır. dugun-fotografcisi.com Blog sayfamızda yayınlanmasnı istediğiniz bir konu var ise bizimle bu blog sayfamızın iletişim bölümünden iletişimde bulunabileceginiz gibi Web sitemiz üzerinden de bizimle kontak halinde olabilirsiniz.

 holding-groom-and-bride

Yakın zamanda sizlere duyuracağımız yenilikler ve sizlere özel  hazırlayacağımız farklı konsept çekimlerimiz ile,

Görüşmek üzere…

Dugun-fotografcisi.com Ekibi. 🙂

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir