2013 Düğün Sezon Albümlerimiz

album_main1

2013 yılında dugun-fotografcisi.com olarak çiftlerimizi daha çok mutlu edebilmek adına albüm boyutlarımızı ve baskı kalitemizi 1 adım daha ileriye taşıdık. Artık albüm sayfalarınız ebat olarak daha büyük ve yıpranması çok daha zor.

album_main2

Yukarıda gördüğünüz album 30*40 cm boyutunda Layflat (sayfaları kalın) 16 sayfalık bir albüm örneğimiz.

Albümünüzün kapağın tamamı sizin fotoğrafınız ile kaplanıyor. Böylelikle diğer albümler gibi ön tarafa zaman ilerledikçe albüme zarar veren süslemeler, çerçeveler olmadan tamamiyle size ait tamamiyle siz varsınız. Albümün kapağının kırılması bükülmesi çok zor, çok kalın bir tabakadan oluşmaktadır. İç sayfalarında ise;

sol_main sag_main

 

 

 

 

 

Bu fotograflarda gördüüğnüz üzere, her sayfaya farklı tasarımlarla donatılmış olarak teslim ediliyor. Bazı sayfalarda tek fotoğraf, bazı sayfalarda 3 fotoğraf yer alabilmektedir.

album_ortaAlbümlerinizin  sayfaları layflat  (Sayfa : 300 gr. tek yüz baskı + Yapıştırma film tabakası + 300 gr. tek yüz baskı= 600 gr baskı) olduğundan ve
toplamda, 600 gr sayfa kalınlığı ile sayfaların ayrılma yada içeriden çıkması gibi bir sorun olmuyor. Sayfa sayısı satın aldığınız paketlere göre değişiklik göstermektedir. 16  ve 32 sayfalık albümlerimiz paket içeriklerinde belirtilmektedir.. Paketlerimiz hakkında detaylı bilgiyi WEB SİTEMİZDEN bulabilirsiniz.

aile_main

Ve Aile albümleriniz de unutmadık. Ailelerinize fotoğraflarınızı gösterebilmek için 15*21cm boyutunda çok şık 2 adet alie albünüzü de tüm paketlerimize dahil ettik.

aile2_main

Aile albümünüzün sayfaları her paket için 16 sayfadır.  Aile albümünün sayfaları standart baskı (Standart Baskı : 170 gr. arkalı önlü baskı) ile büyük boy albumumuzun içerisindeki fotoğraflardan oluşmaktadır. Sayfaları parlak ve dergi kalitesindedir.

Bu güzel albüm setlerimiz şimdiden 2013 sezonu müşterilerimizin yolunu gözlüyor.

dugun-fotografcisi.com ekibi adına

Çağatay Gencay

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir